De evolutie naar toekomstige casino slots

1 Een sterker gaming/arcade element zullen in de moderne slots worden opgenomen

In aanvulling op de strategie en het spelen op basis van vaardigheid, wat steeds meer een deel van de slot-technologie aan het worden is, kan ik ook voorspellen dat slot ontwikkelaars proberen om de ontluikende computer games markt aan te boren. Gaming is een enorme markt en hoewel vaak op één hoop gegooid met gokken, is het dikwijls een heel andere demografie.

Als zodanig voorspel ik een tijdperk waarin de ontwikkelaars slots zullen ontwerpen die een willekeurig element hebben, maar ook een sterk gaming element, waarbij de spelers hun gaming vaardigheden kunnen gebruiken om hun winsten te verhogen of om een ander voordeel te behalen dat in de willekeurige slot game is opgenomen.

2. Slots/games gebaseerd op intelligentie

In dezelfde geest als de gaming slots geloof ik dat deze games in de toekomst populair zullen worden. Ik denk dat er ook een potentiële niche markt is voor intelligence gaming. Quiz apps behoren over het algemeen tot de meest populaire vorm van games die een mobiele speler zal downloaden.

Ik voorzie een slot waar een speler een geldbedrag kan winnen, maar dat kan laten oplopen door het beantwoorden van een aantal vragen over een bepaald onderwerp. Of een quiz tegen andere winnaars die per dag/week/maand alle winsten zal combineren om te zien wie er op de grote uitbetalingsdag ermee vandoor gaat.

3. Multi-player slots en slot games

Tot slot, hoewel slots over het algemeen niet veel last hebben van concurrentie, denk ik dat de social gaming een echte trend gaat worden in de toekomst en ik snap dat er slots ontwikkeld gaan worden die kunnen profiteren van dit feit.

Deze games zouden meer interactief zijn dan alleen het spelen op een slot en het is leuk om uw naam op een scorebord te zien met andere spelers op hetzelfde slot. Ik voorzie een slotspel waar u en een aantal andere spelers het tegen elkaar opnemen en in het spel te blijven door het winnen van slots, het ‘stelen’ van symbolen, uit elkaars rollen om u winst te verhogen, en die van uw opponent te verlagen.

Er zijn een aantal manieren waarop meerdere spelers op dezelfde slot kunnen spelen en het goede nieuws is, dat we nu de technologie hebben om dit type spel in de 21e eeuw verder te ontwikkelen.